هندزفری سیمی بخریم یا نخریم؟ مزایا و معایب هندزفری های سیمی

چهارشنبه 12 شهريور 1399
11:08
نیلو
هندزفری سیمی بخریم یا نخریم؟ مزایا و معایب هندزفری های سیمی
در حقیقت تمامی برندهای فعال در حوزه موسیقی سعی می‌کنند بهترین مدل‌ها را تولید نمایند تا فروش بسیاری را تجربه نمایند. به این ترتیب خرید برترین محصولات بازار مانند هندزفری بلوتوث و سیم دار کار آسانی نیست و حتما باید اقدام به خواندن راهنماهای خرید نمایید. با ما همراه باشید تا شما را با مزایا و معایب هندزفری سیمی آشنا کنیم.



به این هندزفری‌ها هم ایرباد می‌گویند. اما از نوع سیمی. دلیل اینکه در این راهنمای خرید هندزفری و هدفون آن‌ها را جدا کرده‌ایم سیم آن‌هاست که استایل و فرم آن‌ها را کاملا متفاوت‌تر کرده است. این هندزفری‌ها بسیار پراستفاده‌اند. همه‌ی ما بارها و بارها از آن‌ها استفاده کرده‌ایم. با یک جک 3.5 میلی‌متری به گوشی یا سایر دستگاه‌ها وصل می‌شوند. استفاده از آن‌ها راحت است. کابل را به گوشی وصل می‌کنید و موزیک را پلی می‌کنید.

اولین مدل‌های هندزفری از نوع سیمی بودند. هنوز هم محبوبند. هنوز هم کمپانی‌ها روی این هندزفری‌ها کار می‌کنند. انواع مدل‌‌های هندزفری سیمی وجود دارند. (به نوع دورگردنی که ترکیبی از بلوتوثی و سیمی است در ادامه خواهیم پرداخت.) در استایل‌های خاص و با طراحی خاص. احتمالا با آن‌ها به خوبی آشنا هستید. زیاد توضیح نمی‌دهیم. این مدل‌ها هم مزایا و معایب خاص خودشان را دارند.

مزایای هندزفری سیمی

سری‌های ارگونومیک و سازگار دارند. (البته برخی مدل‌های بی‌کیفیت گوش را اذیت می‌کنند اما اینجا هندزفری‌های باکیفیت و مطرح بررسی می‌شوند.) ایربادهای نرم آن به راحتی داخل گوش قرار می‌گیرند و اصلا گوش را اذیت نمی‌کنند.
رنگ‌‌بندی سیم‌ها و ایرباد هندزفری متنوع است و می‌توانید رنگ‌ دلخواه‌تان را انتخاب کنید و استایل دلخواه‌تان را بسازید.
کیفیت صدای بسیار بالایی دارند. سطح صدای آن‌ها بالاتر است. درایور صوتی و سیستم پردازشی قوی‌تری دارند.
چون از نوع سیمی هستند تاخیر صدایی ندارند. هدفون‌های بلوتوثی تاخیر صدا دارند. البته در حد صدم ثانیه است و برای موزیک هیچ مشکلی پیش نمی‌آید. اما برای گیمینگ این تاخیر صدم ثانیه‌ای هم مهم است. گیمرها به آن Lag می‌گویند.
استایل‌ متنوعی دارند. نوع قرار گرفتن آن‌ها داخل گوش در مدل‌های مختلف متفاوت است. شکل سری هندزفری هم متفاوت است.
از داخل گوش نمی‌افتند. (همچنان به مدل ایرباد بستگی دارد.) اگر هم بیفتند چون سیمی هستند آسیبی نمی‌بینند.

معایب هندزفری سیمی

اصلی‌ترین عیب این هندزفری‌ها سیم آن‌هاست. با کوچکترین فشاری سیم‌شان از جا درمی‌آید یا اتصال سیم آن در ناحیه ایرباد ضعیف‌تر می‌شود و خش خش می‌کنند. یا سیم‌ کلا پاره می‌شود. به طور کلی نیاز به مراقبت بیشتری دارند.
برخی‌ها به طور کلی با سیم مشکل دارند. سیم کوتاه محدودیت دارد و سیم بلند هم دست‌وپاگیر است.

همچنان گم می‌شوند. این مشخصه تمام هندزفری‌هاست.
امکانات هوشمند کمی دارند و بسیار ساده هستند. البته این سادگی به نوعی مزیت هم حساب می‌شود. چون راحت و بدون پیچیدگی‌های اضافی سیم را وصل می‌کنید و موزیک را پلی می‌کنید.
تعمیرپذیری آن‌ها نسبت به ایرپادهای بی‌سیم بهتر است. می‌توان آن‌ها را تعمیر کرد اما نمی‌توان مطمئن بود همان کیفیت و کارایی سابق را داشته باشند.

یک نکته: هندزفری سیمی محبوبیت زیادی دارد. یک دلیل به قیمت آن برمی‌گردد. هر چند هندزفری‌های حرفه‌ای وجود دارند که قیمت آن‌ها حتی از ایربادها که امکانات نسبتا هوشمند دارند هم بیشتر است. نمی‌توان قیمت این دو مدل هندزفری را با هم مقایسه کرد چرا که همه چیز به امکانات و قابلیت‌های انواع هندزفری بستگی دارد که در بخش‌های بعدی به آن خواهیم پرداخت.

[ بازدید : 163 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دانستنی ها درباره اپلیکیشن های موبایل، کامپیوتر و... است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]